Indafotó képek

Indavideó

Üdvözlünk a BMC blogján!

Ez a blog információt, illetve szórakozást nyújt azok számára, akik érdeklődnek a filmek iránt. Stábunk megjegyzéseit olvashatják és munkáinkat nézhetik meg. Jó szórakozást kíván a Budapest Média Centrum! Főoldal: www.budapestmediacentrum.com

Itt a vége, fuss el véle...

B-betűslány 2010.09.07. 16:37

A közös munkáknak egy darabig vége... az elmúlt két héten számtalanszor megindultam reggelente, hogy "Végre megint BMC!" és nem...szomorú, de az ember ilyenkor jön rá, hogy mennyire jó volt az, amikor nap mint nap együtt volt olyan emberekkel, akikkel megegyező az érdeklődési köre. Rengeteg kapcsolat szövődött - többnyire baráti alapon - , amiknek talán sosem lesz vége...reméljük a legjobbakat!=)

Sok sikert kívánok a következő kiscsapatnak. Remélem, hogy mielőbb újra találkozom majd veletek, a tanárokkal, Vastival, Danival és Lacival!

ui.: Attól, hogy a tanfolyamnak vége...a blog szerkesztgetése mehetne tovább... egyrészt kapcsolattartás, másrészt a munkáink publikálásának szempontjából.

Üdvözlettel: B-betűs lány!:)

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://nnyi.blog.hu/api/trackback/id/tr992278099

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Detty94 2010.09.13. 16:23:34

Igen... sajnos egyszer minden jónak vége van, mint ahogy ennek a tanfolyamnak is!! :( :'( Én nagyon szívesen írnék, csak az a probléma, h. nem tudok... :D Csak kommenteket tudok írni, ami engem pl. nagyon zavar!!!

Legyetek jók és remélem hallok még felőletek!!! :)

Puszi nektek!!!!
süti beállítások módosítása