Indafotó képek

Indavideó

Üdvözlünk a BMC blogján!

Ez a blog információt, illetve szórakozást nyújt azok számára, akik érdeklődnek a filmek iránt. Stábunk megjegyzéseit olvashatják és munkáinkat nézhetik meg. Jó szórakozást kíván a Budapest Média Centrum! Főoldal: www.budapestmediacentrum.com

360°-os fordulat ééés mosoly!

B-betűslány 2010.08.06. 19:39

A harmadik hét első és második napjának eredményes zárása.
Hát igen, ezzel is megvolnánk. Tegnap megtapasztalhattuk, hogy milyen az, amikor azt mondják, hogy „Túl sok vagy!”, „Legyél kicsit kevesebb!”. Felettébb érdekes érzés több éves színpadi szereplés után a kamerák elé állni és a „túlzott” gesztikulációt visszafogni, az arcmimikával és a non verbális jelek használatával csínján bánni. Élmény dús napban volt részünk (az ebédidőről nem is beszélve, amikor ugyanis letették elénk a desszertet és 5-10 percig azon filóztunk, hogy a fagyihoz minek adtak villát, mire rájöttünk, hogy somlóit készülünk megdézsmálni.=D ami nem mellesleg nagyon ízletes volt, csak bolondoztunk kicsit.:P). A délelőtt folyamán óriási „trauma” ért bennünket… megtudtuk, hogy pénteken, az az ma; hálózsákot, tanszert, fogkefét és ehhez hasonló, a tanfolyamhoz nem éppen passzoló dolgokat kell hoznunk a forgatásra, majd vissza kellett néznünk magunkat az első improvizatív reklámforgatás után… hát mit is mondjak… próbálkozunk!:D Elsősorban „Funny reklámot” készítettünk, ahol a többségnek sikerült (habár tudat alatt) a telefonra terelni a figyelmet, de volt, aki fehérnemű-, avagy óvszerreklámot jeleníthetett volna meg a csoport meglátása szerint. A felsoroltak közül az utóbbi az én nevemhez kapcsolódik, de tudni kell, hogy Vivi és Viki voltak eleven hangulatukban… ergo mindent félreértettek és kiforgatták az ember szavát, ami persze nem baj, mert rengeteg új ötlet és poén származik most már innen. Azt hiszem, hogy bátran kijelenthetem, hogy még az ebéd előtt - némileg - tisztázódtak bennünk a szakma fortélyai, amit délután természetesen elmélyítettünk.

13:00 – végre a publikum (az az MI, színésztanoncok) is megtekinthette a médiakészítők múlt heti művét. Ahogy azt sejthettük… rengeteg poén és nevetés, majd ismét Ottó vett minket a szárnya alá. Végre MI nyertünk!!!:D Ritka, de értékes pillanat az, mikor a „tanár – diák viadal”-nál a tanulók hada diadalmaskodik. Nekünk most sikerült, legalábbis Ottó reakcióiból és szavaiból vélve.
„Oké, most figyelj! A feladat a következő… bemutatkozol jó hangosan, majd egy 360°-os fordulat a tengelyed körül széles mosollyal a végén… (és itt jött a nagy meglepetés) utána táncolj, mintha egy buliban lennél…!”:D

Na igen, amit nem gondoltunk volna… rendesen megadjuk a módját, ha fenékrázásról van szó. Az akció mellett a dikció is nagy szerepet kapott a nap második felében, ahol egy
„- Képzeld…!” „ - Na nee’!” - témájú kisebb darabot kellett összehoznunk, ami lényegesen érdekesre sikeredett. Néhányan itt kaptuk meg, hogy „Túl sok vagy!” A nap végéhez közeledve jött a már jól megszokott „játékos tanulás” csöppet eltérően a szokásostól, de annál több izgalommal és mosollyal.

A teljes tudatlanság… ismét homály fedi a másik csoport munkáját, de a történetük tartalmából 1-2 szót elcsíptünk… „palackozott levegő”! Nos egy kicsiny kis fejtörés szombat reggelig, mikor végre megtudhatjuk, hogy mivel rukkolnak elő újfent a többiek.:)
Utólag is bocsánat, hogy csak néhány sor telik tőlem a médiakészítők munkájáról, de többet én sem tudok:$:)

Szép estét mindenkinek! (A mai napról valaki esetleg beszámolót?!:P köszi:D)
Chao, B-betűslány;)

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://nnyi.blog.hu/api/trackback/id/tr442204262

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ProblemasGyerek 2010.08.07. 18:58:29

Szia B-betüslany:))

Az egy joo nap volt:) Reklam,casting,tanc... :)
Tetszett:D

Ma rossz volt hogy nem tudtam menni! Epp nemet levegöt szivok:) Milyen volt ma? Irnatok rola egy ket mondtatot?
Köszi:)
süti beállítások módosítása