Indafotó képek

Indavideó

Üdvözlünk a BMC blogján!

Ez a blog információt, illetve szórakozást nyújt azok számára, akik érdeklődnek a filmek iránt. Stábunk megjegyzéseit olvashatják és munkáinkat nézhetik meg. Jó szórakozást kíván a Budapest Média Centrum! Főoldal: www.budapestmediacentrum.com

First

SzSMac 2010.07.23. 10:58

Üdv Mindenkinek, a Budapest Média Centrum fiataljainak hivatalos blogján ahol a csapat felkészülésének, tanulásának folyamatát lehet majd nyomon követni, képekkel, videókkal és szöveges bejegyzésekkel, amit én ( az én személyem: Kaszta Szabolcs, a csapat egyik írói vénával megáldott tagja) fogok prezentálni a publikum számára!

Pár szót ejtenék így az első közös munkával telt nap után a "miértekről" és a "hogyanokról", valamint idővel az összes aktívan közreműködő és alkotó szellemű társamról, leendő kollégámról, kolleginámról egyenként. Egy egy bejegyzést fogalmaznék meg az eddigi munkásságainkról, a jövőbeli terveinkről és azokról az álmokról amiknek az elérésén munkálkodunk itt nap mint nap. A kurzus célja nem más mint hogy ezen dédelgetett vágyak elérését olyan médiaszemélyiségek, és komoly sikereket elért rendezők, vágók és szinkronszínészek (hogy csak egy párat említsek) segítsék elő akik már bejárták azt a bizonyos rögös utat.
A tanulók nagy összességének kétféle kisebb csoportja különböztethető meg. Az egyik része a színészi és médiaszereplői vénáját szeretné jobban felszínre hozni, míg a másik fele inkább a médiakészítés terén akarja megcsillogtatni technikai tudását. Az első együtt töltött órák alatt, az első közösen rögzített felvételek után, az első akadájokon való átlendülés során nyílvánvalóvá vált számomra, hogy ezek az emberek akik most az elkövetkezendő hat hétben melettem fognak erejüket megfeszítve és legjobb tudásukat hasznosítva munkálkodni, legyen az egy színésznőnek készülő reményekkel és álmokkal teli ifjú hölgy, vagy egy rendezőnek készülő ötletgezdag fiatalember, mind mind azért vannak itt mert szeretnének teret engedni a kreativitásuknak és egy művészeti irányzatot kiválasztva maradandót alkotni. Őszintén mondom, meglepett hogy mindenki, mekkora lendülettel és igyekezettel vetni magát olyan munkába amihez esetleg csak a szíve egy rejtett zugában vágyott mindíg is, de sajnálatosan még közelebbről nem tudott ismeretséget kötni a szakma pozitív és negatív oldalával. Kamerát ragadtunk, elővettük a legszebb mosolyunkat és bár műszaki ismereteink minimálisak (legalábbis az enyém ilyen téren) mégis közös erővel, együtt léptünk túl az adódó nehézségeken hogy este, katartikusan mégis zúgó fejjel arra gondolván csukódjanak le szemeink és tehessünk barangolást az újabb álmok ötletkavalkádjában hogy, "Igen ma is megtettem egy lépést afelé hogy elérjem a céljaimat és megvalósítsak egy álmot!"
Mára legyen elég ennyi, a további várható eseményeket és a munkafolyamatról készűlt fotókat illetve mozgóképanyagokat várhatóan hamarosan közzé tudom tenni! Addig is maradok őszinte hívetek, és szép napot mindenkinek!
Üdv,
Szabolcs

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://nnyi.blog.hu/api/trackback/id/tr382170584

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kresz 2010.07.24. 08:24:06

Ez eddig tetszik szabi
:D
Dávid

Soki 2010.07.31. 01:16:59

Üdvözlet minden kedves olvasónak!

A mai nap megtudtuk kedves "Laci Tanár úrtól", hogy a művészfilmesek: k ........... .
Ezentúl ennek megfelelően fogunk alkotni.

Ui.: kitalálta már vki milyen színű legyen Éva ruhája?:P

SzSMac 2010.07.31. 17:52:22

Etalon komment, még ilyet gyerekek, talán kicsivel közérthetőbb témában... :D Merthogy ez is csak nekünk vicces... :D
süti beállítások módosítása